Hande Yener talihsiz bir kaza daha yaşadı: Bir anda kendimi acilde buldum!

Ünlü şarkıcı Hande Yener, geçtiğimiz aylarda kırılan ayak parmağı iyileşmeden talihsiz bir kaza daha yaşadı. Düzenlenen ödül törenine bacağı sargılı bir şekilde katılan Hande Yener, “Bir anda kendimi acilde buldum! Maalesef ikinci derece yanık var. ‘İz kalabilir’ dediler” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz akşam düzenlenen bir ödül gecesine katılan ünlü şarkıcı Hande Yener, “Yılın En İyi Kadın Pop Sanatçısı” ve “En İyi Feat Şarkısı” ödülüne layık görüldü. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, sargılı ayağı ile merak uyandırdı.

blank

EVDE TALİHSİZ KAZA

Evde talihsiz bir kaza geçirdiğini açıklayan Yener, şunları söyledi: “Bir sakatlık yaşıyorum, yine bir kaza… Evde kedim çayı devirdi. Bir anda kendimi acilde buldum. Maalesef ikinci derece yanık var. ‘İz kalabilir’ dediler ama şimdilik sürekli pansumana gidiyorum. İlerleyen süreçte göreceğiz bakalım, ne olacak? Bugün bir işlem daha yapıldı, deriyi soydular. Bugün yeniden olmuş gibi tekrar bir acı çektim. O yüzdende bu şekilde geldim.

Bacak nazarmış, öyle diyorlar. Benim sürekli ayağımda sorunlar oluyor, parmağım kırılmıştı. Kurşun döktürdüm, şimdi bu oldu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.