Gökçe Bahadır bugüne kadar çekerken zorlandığı sahneyi anlattı

Şimdilerde Fox TV’de ekrana getirilen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren güzel oyuncu Gökçe Bahadır, Alem Dergisi’ne özel açıklamalarda bulundu. Gökçe Bahadır, bugüne kadar rol aldığı projelerdeki en zorlandığı sahneyi ilk kez anlattı.

Birçok başarılı projede rol almış olan, Yaprak Dökümü’nde canlandırdığı Leyla karakteri ile hafızalarda yer edinen Gökçe Bahadır, şimdilerde Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra ile izleyici karşısına çıkıyor. Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, Alem Dergisi’ne verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Bugüne kadar çekerken sizi en çok zorlayan sahne hangisiydi?” sorusuna Bahadır, şu yanıtı verdi:

“Her dizide mutlaka zorlayan sahnelerim oldu çünkü çok kolay karakterler oynamadım. Genelde çok derin duygusal travmaları olan karakterleri canlandırdım. Ama galiba ‘Kulüp’teki sahnelerim beni meslek hayatımda en çok zorlayan sahneler oldu. Özellikle de Matilda’nın kızıyla olan sahneler.”

Bahadır, “Kulüp dizisiyle herkesin kalbine dokundunuz. Bu projede yer almak ve Matilda’ya hayat vermek nasıl bir deneyimdi sizin için?” sorusunu şöyle cevapladı:

blank

“Özel bir proje oldu benim için. Aynı zamanda çok da zorlayıcı, zorlamasının nedeni de bilmediğim, yaşamadığım çok eski bir yılda geçmesi. Matilda ise her anlamda dini, dili yaşadıkları ile benden çok başka bir yerde. Ona ulaşmak, bir şekilde onunla empati kurmak, yaşadığı yıldaki duyguları hissetmeye çalışmak, anneliğini, evladından uzak olma duygusu yaşamak… Bunların hepsiyle bağ kurabilmek için gerçekten yoğun bir çalışma yaptık. O yüzden de müthiş bir deneyimdi benim için.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.