Hande Erçel’e aşk sansürü

Bir moda markasının yüzü olmak için 800 bin TL alan Hande Erçel’e aşk sansürü geldi.

Takvim’den Halil Çilingir’in haberine göre genç kuşak oyunculardan Hande Erçel, işiyle aşkı arasında kaldı. Eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz’la birlikte olduğu dönemde oyuncu aşkıyla görüntülenmesine yapım şirketinin izin vermediği Erçel, yine aynı sansüre uğradı. Güzelliği ve oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyadaki 6 buçuk milyonu bulan takipçi sayısıyla da moda markalarının aranan yüzü olan Erçel, bir moda markası ile anlaştı. Markayla 1 yıllık anlaşma karşılığı 800 bin TL alan oyuncu, kısa süre önce iş adamı Mehmet Dinçerler’e gönlünü kaptırdı.

GİZEMİN SEBEBİ ORTAYA ÇIKTI

Erçel, bu aşkın büyük yankı uyandırması üzerine firma yetkilileri tarafından uyarıldı. Dinçerler’le gece gezmelerinde objektiflere yakalanmaması tembihlenen güzel oyuncunun bu talimatı çiğnemesi, kendisine pahalıya patlayacak. Aşkın firmaya zarar vermemesi ve reklamların önüne geçmemesi için önlem alan markanın yöneticileri, Erçel’in bu kuralı ihlal etmesi durumunda 250 bin TL’lik tazminat ödemesini şart koştu. 23 yaşındaki oyuncu da “Buraya gelmek için çok uğraştım” diyerek anlaşmayı kabul etti.

“ZAMANI GELİNCE GÖRÜRSÜNÜZ”

Hande Erçel, Dinçerler aşkıyla ilgili soruları yalnızca “Güzel giden bir ilişkim var. Zamanı gelince bizi göreceksiniz” diyerek geçiştirmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.