Hande Erçel’den Mikanos’ta aşk açıklaması

Hande Erçel, Alem Summer Dergisi’ne Mikanos’ta özel açıklamalar yaptı. Hande Erçel, sosyal medya kullanımını azalttığını ifade ederken aşk hakkında ise çarpıcı bir açıklama yaptı.

Hande Erçel, seyahat etmekten hoşlanıp hoşlanmadığı sorulduğunda “Beni özetleyen kelimeyle başladık. ’Seyahat’in varoluşumun anlamı olduğunu düşünüyorum. Seyahat derken kulağa gelen anlamıyla gezmek, yeni yerler görmenin dışında bir şeyden bahsediyorum. Bunlar da dahil tabii ama yoga ve meditasyona başladığım dönemde aslında nasıl derin bir kelime olduğunu fark ettim. Yani tüm yolculukları çok seviyorum.” dedi.

Kitap, kulaklık ve bir sırt çantasıyla dünyayı gezebileceğini söyleyen oyuncu sosyal medyada hızla artan takipçileriyle ilgili ise kendisini de şaşırtan bir durum olduğunu sosyal medyaya katıldığından beri doğal olmayan ve kendinden hissetmediği hiçbir şeyi paylaşmadığını söyledi.

blank

Genç oyuncu eskiden sosyal medyayı daha sık kullandığını fakat son dönemlerde çok fazla gerçek dışında şeylerle karşılaştığı için kendisini geri çektiğini ifade etti. Hande Erçel, “İnsanlar olmadıkları kimlikleriyle oradalar ve bu beni rahatsız etmeye başladı. Görmektense dahil olmamayı tercih ediyorum.” dedi.

Hande Erçel, oyunculuk hikayesini anlatırken, “Bir çocukluk hayaliyle başlayıp git gide büyüyen bir masal gibi benim için. Üniversitede okurken mesleğime çoktan karar vermiştim.” dedi ve ekledi: “Hedefleri olan, büyük hayaller kuran biriyim. Yaşadığım hayat şükrettiğim bir noktada ama bu beni durdurmuyor. Daha yapmak istediğim çok şey var.” Hande Erçel’den aşk açıklaması Erçel, beyazperdenin kendisi için bir tutku olduğunu meslek hayatı boyunca ve şu anda da aldığı tüm eğitimlerle de kendisini beyazperdeye hazırlamaya çalıştığını açıkladı.

Seti olmadığı zaman tablolar yaptığını açıklayan oyuncu, “En yakın zamanda onları tamamlayıp sergilemek istiyorum” dedi. Halka dizisinin kendisi için özel bir yeri olduğunu söyleyen Hande Erçel, “Sete çıkmadan önce açıkçası çok çalışmak istemediğim bir dönemdeydim. Olduğum yerden bir an ayrılmak istemiyordum. Sonra annem çalışmanın beni iyi hissettirdiğini fark etmemi sağladı. Gerçekten de “Halka” benim için ayrı ve özel bir iş.” dedi. Hande Erçel, aşkın tarifi için ise “Aşk, başına tahmin bile edemeyeceğin bir şey geldiğinde hala aynı yerden bakabilmek bence.” ifadelerini kullandı. Hande Erçel, bir süredir Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.