Hande Erçel, yüzünü dinlendirecek!

Son olarak Azize dizisinde oynayan Hande Erçel’in, dizisinin yayından kaldırılmasının ardından bir süre ekranlardan uzak kalma kararı aldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon TRT’de yayınlanan Halka dizisinde oynayan Hande Erçel, dizinin reytingler sebebiyle dijitale geçmesiyle Halka’dan ayrılmıştı. Yeni bir senaryo ve yeni oyuncu kadrosu ile yoluna dijitalde devam edeceği açıklanan Halka’dan sonra Hande Erçel, yeni sezonda Buğra Gülsoy ile Azize dizisi ile ekranlarda boy göstermeye başlamıştı. Diziye adını veren Azize karakterine hayat veren Hande Erçel ve Buğra Gülsoy’un dizisinin geçtiğimiz günlerde final bile yapmadan yayından alındığı öğrenilmişti.

blank

GELEN TEKLİFLERİ GERİ ÇEVİRİYOR!

Halka ve Azize ile art arda reytinglerde hüsrana uğrayan Hande Erçel, dizinin bitmesinin ardından kabuğuna çekildi. Zaman zaman sosyal medyada oyunculuğu eleştiri konusu olarak ele alınan güzel oyuncu, bir süre ne dizi ne de filmde yer almak istemiyor. Kendisine sunulan yeni proje tekliflerini kabul etmeyen Erçel, uzun bir süre dinlenecek. Başarısız bir yapımda daha yer almak istemeyen ve yüzünü dinlendirecek olan Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç’la birlikte hayata geçirdikleri ‘Dollyphant’ adlı çizgi film projesine yoğunlaşmış durumda.

Hande Erçel

Öte yandan Hande Erçel, Azize’ye başladığı dönemde Türkiye İran ortak yapımı Mest-i Aşk için gelen teklifi de kabul etmişti. Mevlana’nın hayatının anlatıldığı filmde Mevlana’nın kızı Kimya Hatun’u canlandıran ünlü oyuncu, böylelikle kariyerinde ilk kez sinema filminde oynamış oldu. İbrahim Çelikkol ve Bensu Soral gibi oyuncularla kamera karşısına geçen Hande Erçel’in filminin bu yıl içerinde vizyona girmesi bekleniyor.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç el ele alışveriş turunda

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.