Hande Erçel ve Murat Dalkılıç gazetecilerden kaçamadılar

Ayrıldıktan 6 ay sonra barışan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel, birlikte görüntülenmemek için arka kapıdan kaçmaya çalışırken yakalandı.

Güzel oyuncu Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti önceki akşam Rumelihisarı’nda bir mekandan çıkarken görüntülendi. Yaklaşık 4 saat mekanda kalan ikili, basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenince görüntü vermemek için arka kapıdan çıkmaya kalkıştı. Gazetecilerin arka kapıda da beklediğini gören Murat Dalkılıç, atlatamayacağını anlayınca çaresiz dışarı çıktı. Uyumlu giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü çift soruları geçiştirerek, sadece çıktıkları Çeşme tatilinin güzel geçtiğini söylemekle yetindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.