Hande Erçel ve Gamze Erçel’den ayna pozu

Sen Çal Kapımı’nın yıldızı Hande Erçel güzelliği ile göz doldurdu. Popüler oyuncunun ablası Gamze Erçel ile Instagram’dan paylaştığı ayna pozu sosyal medyaya damga vurdu.

Hande Erçel’den yeni haberler var. Sen Çal Kapımı dizisi ile ekranlarda boy gösteren ünlü oyuncu magazin gündeminden düşmüyor. Takipçilerinin yakın markajındaki ünlü güzelin son paylaşımı sosyal medyaya adeta damga vurdu.

Kerem Bürsin ile hakkında çıkan aşk dedikodularının yanı sıra popüler dizisi Sen Çal Kapımı’da başarılı bir performans sergileyen ünlü oyuncu, giyim tarzı ve güzelliği ile magazin gündeminde adı sık anılıyor.

GÜZELLİĞİNİ GÖRÜNCE KENDİMİ ÇEKEMEDİM

Hande Erçel yeni paylaşımı ile olay oldu. Gamze Erçel’in “Onun güzelliğini görünce kendimi çekemedim” notu ile paylaştığı ayna pozlarını Hande Erçel de kendi Instagram story’sinden “Babygirl” yazarak kalp emojisiyle takipçilerine sunmayı ihmal etmedi. Ünlü kardeşlerin bu paylaşımları sosyal medyada ilgi odağı oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.