Hande Erçel “Top Beauty World 2020″nin “En Güzel 100 Kadını” sıralamasında 1. oldu

ABD merkezli internet sitesi ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadın’ı belli oldu. Hande Erçel’in dünya güzellerini geride bırakarak 1. sırada yer aldığı listede 5 Türk güzeli daha yer aldı.

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hande Erçel, güzelliğiyle dünya çapında ses getirmeyi başardı.

Amerika merkezli internet sitesinin yaptığı listeye göre Hande Erçel ‘Top Beauty World 2020’nin ‘En Güzel 100 Kadını’ sıralamasında 1. oldu.

blank

Listede Hande Erçel’i, Deepika Padukone, Barbara Palvin, Im Yoona, Lesti Kejora, Alexandra Daddario, Emilia Clarke, Chou Tzuyu, XuJiaq Kiki ve Aishwarya Rai Bachchan takip etti.

Hande Erçel’in dünya güzellerini geride bıraktığı listede 5 Türk daha yer aldı. Listeye Neslihan Atagül 89, Elçin Sangu 83, Demet Özdemir 75, Fahriye Evcen 45, Tuba Büyüküstün 29. sıradan girdi.

Dünya genelinde En Yakışıklı 100 adam seçildi! Listede 8 Türk de var!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.