Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı, kafa karıştırmaya devam ediyor

Magazin gündemine bomba gibi düşen Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı, kafa karıştırmaya devam ediyor. Hadise’nin aşk sinyalleri verdiği paylaşımlarının ardından Yıldırım’dan şaşırtan bir hamle geldi.

Hadise, yılbaşında hayatında biri olduğunu belirtip, “Sevgilimi ben isteyene kadar bulamazsınız” mesajı vermişti. Ancak Hadise’nin geçtiğimiz ay beyaz bir köpekle verdiği poz, oyuncu Kaan Yıldırım ile aşkını deşifre etti.

Hadise, bu olaydan kısa bir süre sonra da ‘Benek’ isimli aynı köpekle yeniden poz verdi. Şarkıcı, paylaşımların ardından köpekle olan iki karesini de bir anda sosyal medya hesabından sildi. Bu durum “Yıldırım aşkında ilk kriz” yorumlarını beraberinde getirmişti.

blank
Hadise – Kaan Yıldırım

Gizemli aşkta yaşanan son gelişme ise bir kez daha kafaları karıştırdı. Oyuncu Kaan Yıldırım, dün Instagram hesabında aşk haberlerine dair tüm etiketleri kaldırdı. Bir süre sonra aynı işlemi Hadise de yaptı. Ünlü şarkıcı, Kaan Yıldırım ile alakalı etiketlendiği tüm gönderileri teker teker bulup kaldırdı.Bu durum “Aşk tamamen bitti” şeklinde yorumlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.