‘Sahte kanser hastası’ Haluk Levent’e hayal kırıklığı yaşattı!

Kanser hastası olduğunu söyleyerek Haluk Levent ile buluşan genç bir kadının numara yaptığı ortaya çıktı. Levent, olay üzerine uğradığı hayal kırıklığını sosyal medya hesabında paylaştı.

Kurduğu ve başkanlığını yürüttüğü AHBAP Derneği ile yardıma muhtaç insanların yardımına koşan şarkıcı Haluk Levent, ‘kanser hastasıyım’ diyen genç bir kadın ile buluşmuştu.

Söz konusu genç kadın ile bir araya gelen Haluk Levent, ona gitar çalmış, sahilde birlikte çay içmişlerdi. Genç kadın, kanser olmadığının anlaşılması üzerine psikolojik sorunları olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi.

Çoğu zaman gerekli desteği sağlayabilmek adına vaatlerde de bulunan ve bağışçılarına şarkı söylemekten yemek yapmaya kadar geniş bir yelpazede hizmet veren Levent, yaşadığı hayal kırıklığını Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla ortaya koydu.

Fenomen dizi Behzat Ç. ye göndermede bulunan Haluk Levent şu ifadeleri kullandı: “Behzat amirim için ‘nasıl kaldırıyor bunca yükü, bunca hayal kırıklığını’ derdim. Sonuçta o rol icabı! Ya benim kalbim?”

Haluk Levent’in destekçileri yanında olduklarını belirten yüzlerce yanıtla paylaşıma karşılık verdi. Levent’e Twitter kullanıcıları, ‘yanındayız’ yorumunda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.