Gürsel Tekin’den Ahmet Hakan ve Mansur Yavaş açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili ve İstanbul Belediye Başkan Aday Adayı Gürsel Tekin, Best FM’de Ufuk Karcı’nın sorularını cevaplandırdı.

Gürsel Tekin, başta Ahmet Hakan’ın; “Tekin aday olursa, kazanamaz” ifadelerinin sorulması üzerine; “Kimin ne yazdığı beni çok ilgilendirmiyor. Ancak son dönemde ne gazetecilik ne de televizyonculuk kaldı. Şimdi yazanlar, plaza gazeteciliği yapıyorlar. Ben sahada ne olup, olmadığını çok iyi biliyorum. Ancak bu gazetecilerin haberi yok. Ben İstanbul’un 39 ilçesindeki sorunları, oraların belediye başkanlarından daha iyi bilirim” dedi.

Vekil Olmasaydım, Davalardan Başımızı Kaldıramazdık

Tekin, Milletvekilleri “madem aday olacaktı, neden 24 Haziran’da Meclis’e girdiler” eleşitirileri için; “Çok kritik bir süreçten geçiyoruz. Dokunulmazlıklarımız kaldırıldıktan sonra dosyalarımız geldi ve yargılanıyoruz. Örneğin Pendik’te CHP Halkevi soyuldu, bize çalınan eşyalarımızın geri getirilmesi yerine kol gibi fezleke geldi. Gerekçe ise ‘İşletme Defteri’. Biz orada domates mi satıyoruz ki, işletme defteri olsun? Türkiye’de hukuk böyle işliyor. Eğer meclise girmeseydik, Belediye Başkanlığı adaylığımız boyunca sürekli böyle boş dosyalarla uğraştırılacaktık” dedi.

Mansur Yavaş Tepkisi!

Gürsel Tekin, Ankara’da ismi AK Parti, CHP ve İYİ Parti ile anılan Mansur Yavaş’ın adaylığı hakkında da konuşurken; “CHP gibi bir partinin dışarıdan aday aramasını anlayamıyorum. CHP’nin içinde bu makam için hiç mi isim yok? 95 Yıllık bir partinin içerisinden en azından 3-4 isim, ben de adayım demeliydi. Bu CHP’nin içerisinde en az Mansur Bey kadar iddialı olacak isimler vardır. Ben, partinin dışarıdan aday aramasından rahatsız oluyorum.” İfadelerini kullandı.

Öztürk Yılmaz’da Özgüven Patlaması Oldu!

Açıklamarı nedeni ile disipline sevk edilen ve ihracı gündemde olan Öztürk Yılmaz hakkında da konuşan Gürsel Tekin; “Çok hadssizce bir çıkıştır. CHP’nin, inançlar kırmızı çizgisidir. Sanırım Öztürk bey özgüven patlaması içerisinde. Ben 35 yıllık partiliyim, hiçbir Genel Başkana karşı böyle konuşmadım. O’nu CHP tabanın geirmediğini biliyorum. ‘Beni, sen getirmedin ki’ dedi Genel Başkana. O’nu elbette Genel Başkan getirdi. Açıklamaları çok hadssizcedir” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.