CNR Emlak Fuarı’nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak – 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019’a çok iddialı hazırlanıyor. Fuarda, aralarında emlak müzayedesinin de olduğu çok sayıda yenilik ön planda olacak.

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı’nda yer alacak firmaların en prestijli ürünleri, fuar alanında özel olarak hazırlanacak müzayede salonlarında, sektörün en büyük temsilcisi İstihale Müzayedecilik aracılığı ile satışa sunulacak.

Müzayede de, fuar katılımcısı firmaların projeleri, konut ve ticari ünite almak isteyen yatırımcılara, fuara özel fiyat avantajlarıyla sunulacak. Fuarda kurulacak özel alanda gerçekleşecek müzayedeyi yönetecek olan İstihale Müzayedecilik, objektifliği ile ön planda olan bir kuruluş. Gayrimenkullerin güvenli, hızlı, şeffaf bir ortamda satışını gerçekleştiren İstihale Müzayedecilik’in sloganı ise “satılmayan mülklere bir günde satış”.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile gerçekleşecek olan CNR EMLAK – 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, 2-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında, yerli ve yabancı 30 binin üzerinde yatırımcıyı ağırlayacak.

Siz de, gayrimenkul sektörünün en büyük buluşması CNR Emlak Fuarı’nda yerinizi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

CNR EXPO Yeşilköy 34149 İstanbul | Tel: 0 212 465 7474 Fax: 0 212 465 64 50

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.