Gülben Ergen koronavirüse yakalandı

Gülben Ergen’den yeni haber… Güzel şarkıcının 10 gün önce koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Evde tedavi gören ünlü ismin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gülben Ergen’den hayranlarını üzen haber geldi. Ünlü şarkıcının menajeri Özgür Aras’ın yaptığı açıklamaya göre, Ergen’in 10 gün önce yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı.

YouTube video

Evde tedavisini sürdüren başarılı şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu bilgisi verildi. Karantina süreci devam eden şarkıcının oğullarının eski eşi Mustafa Erdoğan’ın yanında kaldığı ortaya çıktı.

Evde kendini bakıma alan güzel şarkıcı, geçtiğimiz mayıs ayında koronavirüs pandemisi hakkında şu demeci vermişti:

Tüm dünyanın sınavı bu sadece bizim değil ki… Belirsizliği teslimiyetle aşacağız ve girdiğimiz gibi çıkmayacağız bu günlerden… Kendi adıma, tüm zorlukların ardından doğan güneşi iyi tanırım. Şimdiden cüzdanıma, bankama gelmeyen ama yüreğime, içime, yüzüme, gözüme yerleşen ışığın farkındayım.

blank

Milyon TV’de yayınlanan, Özgür Aras, Can Bozoklar ve Sibel Arna’nın sunduğu “Üçü Her Yerde” programında Can Bozoklar’ın duyumu üzerine Gülben Ergen’in korona olduğu bilgisi gündeme getirildi.

Program yorumcularından aynı zamanda Gülben Ergen’in iletişim danışmanı olan Özgür Aras iddialara yanıt verdi. Aras, Gülben Ergen’in geçtiğimiz günlerde korona virüse yakalandığını doğruladı. 10 günlük karantinası biten Gülben Ergen’in durumunun da iyi olduğu bilgisini veren Özgür Aras, Ergen’in hastalığının sadece yakın arkadaşları tarafından bilindiğini ve hastalık sürecini de hafif atlattığını söyledi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.