Gülben Ergen, azmettirici olarak ifade verecek mi?

Söylemezsem Olmaz canlı yayınında Gülben Ergen’in ağabeyinin katilini azmettirdiği iddiaları masaya yatırıldı.

Ece Erken ve Bircan Bali canlı yayında iddialar karşısında Gülben Ergen’in sessiz kalışının altına yatanları değerlendirdiler. Ünlü şarkıcının iddiaların karşında daha dik bir duruş sergilemesi gerektiği konuşulurken akıllara suçlamaların ardından ifade verip vermeyeceği sorusu takıldı. Canlı yayına bağlanan avukat Levent Karakoç akıllara takılan soruları yanıtladı. Karakoç, Gülben Ergen’in ifade vermesini gerektirecek koşulların oluşabilmesi için iddiaların araştırılması gerektiğini aktardı. Olayın adli sürecinin nasıl işleyeceği konusunda bilgiler aktaran avukat Levent Karakoç ilginç ayrıntılara değinerek çarpıcı açıklamalar yaptı.

Türkiye’nin merakla takip ettiği Gülben Ergen olayındaki yeni gelişmeyi Müge Anlı açıkladı

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.