Türkiye’nin merakla takip ettiği Gülben Ergen olayındaki yeni gelişmeyi Müge Anlı açıkladı

Son gelişmeleri Müge Anlı açıkladı…

Başarılı televizyoncu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde programında gündeme gelen olayda tetikçilik yapan Murat G.’in çok ünlü bir kişinin azmettirmesiyle cinayet işlediğini itiraf etmişti. Türkiye’nin merakla takip ettiği bu olayda yeni gelişmeler yaşandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ortaya çıkarılan Asım Bayram cinayetinin zanlılarından Murat G’nin itirafı herkesi şaşkına çevirmişti.

Murat G.’nin ifadesinde ortaya çıkan bilgiye göre, geçmişte işlediği bir cinayeti 10 milyon dolara ünlü bir isim azmettirmiş!

Bu açıklamaların ardından bugün konuyla ilgili Beyaz TV’de Gülben Ergen’in ismi geçti.

Gülben Ergen iddialar hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, ‘Roma’yı da ben yakmış olabilir miyim’ diyerek çıkan dedikoduları ti’ye aldı.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Bugün Antalya’da polis tarafından sorgulanan ve ünlü birisinin azmettirmesiyle Asım Bayram’ı öldürdüğünü iddia eden Murat G.’in de aralarında bulunduğu üç kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

ÜNLÜ İSME SORUŞTURMA AÇILACAK MI?

Cinayeti işleyenlerden biri olan ve tutuklanan Murat G.’in iddiası, ‘Beni ünlü biri de başka bir cinayete azmettirdi’ ifadesi ile ilgili süreç nasıl işleyeceği merak konusu oldu.

ŞOK! O cinayetin arkasındaki isim Gülben Ergen mi?

Gülben Ergen, şok iddialar karşısında sessizliğini bozdu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.