Gerçeği çok daha travmatik! Gülseren Budayıcıoğlu’ndan Camdaki Kız itirafı

Kitaplarının diziye uyarlanması ile sık sık gündeme gelen Psikiyatr-yazar Gülseren Budayıcıoğlu, Fatih Altaylı ile Bire Bir adlı programına konuk oldu. Camdaki Kız dizisi hakkında konuşan Budayıcıoğlu, ‘Herkes abarttığımızı düşünüyor ama gerçeği çok daha fena. Bunu azaltarak yazabildim, gerçeği olduğu gibi veremezdik’ dedi.

Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir, programına konuk olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kitaplarından yola çıkılarak televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı, İstanbullu Gelin, Camdaki Kız ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerle bilinen Psikiyatr-yazar Gülseren Budayıcıoğlu, Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtladı.

Budayıcıoğlu, ‘Kitabımı okuyan yapımcılar sık sık ‘bunu dizi yapalım’ teklifiyle geldiler. ‘İstanbullu Gelin’in çok sevilmesi ve Emmy adayı olması motivasyonumu artırdı. ‘Kırmızı Oda’da benim çok çalışmam gerekiyor. Bir senaristin tek başına yazabileceği dizi değil. Binnur Kaya’ya ‘Böyle devam edersen seni kliniğe alacağım’ diyorum’ ifadelerini kullandı.

‘CAMDAKİ KIZ’IN YAŞADIKLARI DAHA KÖTÜ’

‘Camdaki Kız’da o kızın çektikleri asabımı bozuyor’ diyen Altaylı’ya yanıt veren Budayıcıoğlu, yaşanılan gerçek hikayenin diziden çok daha ağır ve travmatik olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.