Genç şarkıcı Zeynep Er’den anlamlı mesaj

İlk Single’ı “Başım Sağolsun” ile digital platformlarda dinlenme rekorları kıran genç şarkıcı Zeynep Er, ikinci Single’ını bu hafta müzikseverlerle buluşturacakken, tüm Türkiye’yi üzüntüye boğan Orman Yangınları nedeniyle çıkışını erteledi.

Yeni single’ının sözlerinde “Yakmak ve Kül” kelimeleri geçtiği için Klibin ve şarkının yayınını erteleyen Zeynep Er, “Hayatımızda bütün yangınlar geçmişte kalsın, kül olan sadece kötü anılar olsun ve bundan sonra kalbimizi yakan tek şey Aşk ve Sevgi olsun” anlamlı mesajıyla büyük takdir topladı. Genç sanatçı; “Çok kalpten söylediğim, müzik seven herkesin de benim gibi kalpten seveceğine inandığım ‘Yak Kalbimi” single çalışmamı bu hafta çıkarmayı planlamıştık. Bir çok insanın evini kaybettiği, binlerce canlının yaşamını kaybettiği ve ülkemin nefesi olan ormanların yandığı bir dönemde benimde için yanarken Single’ımızın çıkışını ertelemek istedim” dedi.

Son dönemlerde Türkiye’nin bir çok yerinde başlayan Orman Yangınları müzik piyasasını da üzüntüye boğdu. Fantezi ve Arabesk müziğin genç sanatçılarından Zeynep Er, bir yıldır üzerinde çalıştığı ikinci single’ının çıkışını Orman Yangınları nedeniyle erteledi.

blank

İlk single’ı “Başım Sağolsun” ile büyük bir başarı yakalayan ve digital platformlarında en fazla dinlenen şarkılar arasında yer alan Zeynep Er, ikinci Single’ının çıkışını geçtiğimiz aylarda önce Pandemi için şimdi de Orman Yangınları nedeniyle erteledi. İçinde “Yak ve Kül” kelimeleri geçtiği için yeni şarkısının çıkışını Eylül ayına erteleyen Zeynep Er, “Dinleyen herkesin kalbine dokunacak, çok kalpten söyledim bu şarkıyı ama ikinci kez çıkışını erteliyoruz. Elbette, ülkemin bir çok bölgesinde ki yangınların yaralarını sarmak, ormanlarımızı yeniden toparlamak için çabalamak her şeyden önemli şu anda” dedi.

Genç şarkıcı, Orman yangınlarından etkilenenlere yapılacak her türlü yardım etkinliğine ücretsiz katılacağını açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.