Gaziantep’teki terör saldırısına ünlü isimlerden tepki yağdı

Gaziantep’te bir mahalle düğününe yapılan bombalı saldırı sonrası 50 kişi hayatını kaybetti 94 kişi ise yaralandı. Terör saldırısı sonrası birçok ünlü isim sosyal medyada oluşturulan #gaziantep ve #terörülanetliyoruz etiketleri üzerinden tepki gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları…

Gülben Ergen Çelik: Analara bu acıyı yaşatan kahpe, kalleş, iğrenç katiller!!! Bu acılar sizi bulacak!!!

Hande Yener: Allah’ın verdiği canı Allah alır… İnşallah insanımıza ve insanlığa kıyan bu hainleri de bin beter şekilde alır Dualarımız #Gaziantep ile…

Demet Akalın: Gaziantep memleket kokan güzel Antep nasıl üzüldüm Alllahım sen zalimlere fırsat verme…

Esra Erol: “İnsanların en mutlu gününden o mutluluğu paylaşan masum insanların,evlerine ateş düşürenlerin artık cezasını ver rabbim”

Tolgahan Sayışman: “#Gaziantep’deki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Başımız sağ olsun.”

Mustafa Ceceli: “Ne istediniz düğündeki çocuklardan kadınlardan, kalleşler… kahpeler… alçaklar”

Oktay Kaynarca: Bu kez Gaziantep… Yılmayacağız, korkmayacağız ve tek tek not ediyoruz….

Metin Arolat: Öyle kalleşçe ki yaşananlar,öyle vicdansız..çoluk çombalak düğün evi..Kanımız dondu,bedduamız tükendi artık yazık. #Gaziantep

Hadise: Düğün evini cenaze evine çevirenlerin Allah belasını versin! Ben artık ne yazayım bilmiyorum! Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden… Ama inanıyorum bu masum insanların ahı çıkacak!

Oğuzhan Koç: “Yarım saat arayla iki haber.. birinde aslan Taha göğsümüzü kabartırken,diğerinde güzel ülkemin masum insanları,hem de bir düğün gecesinde hayatlarından oluyor.. hissedecek üzüntü,duyulacak acı kalmadı artık.. Yapana da,destek olana da,sebep olana da lanet olsun.. Antep’te hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar dilerim…”

Işın Karaca: “Ne zaman bu kadar vicdansız oldunuz!! Düğün evini cenaze evine çevirmek nedir yahu!! #Gaziantep dualarımız sizinle…”

Burcu Esmersoy: Bir düğünde mutluluktan gözlerin doluyor. Aynı anda tanıdığın için gurur duyduğun insanlardan biri ülkemize altın madalya gururunu yaşatıyor. Sevinçten çığlık atıyorsun sonra bir başka düğünde onlarca insanın hunharca katledildiğini öğreniyorsun.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.