Furkan Andıç’a James Dean benzetmesi

Furkan Andıç, resim yapmaya başladı. Kardeş Çocukları dizisinde Ünlü oyuncu, dizi setinden arta kalan tüm zamanını yeni hobisi için harcıyor.

Çocukluğundan beri var olan resim yeteneğini artık sergileyebileceği eserlerle göstermek isteyen yetenekli oyuncu evinde oluşturduğu atölyede yağlıboya yapımına hız verdi. BeMan nisan kapağı için sanayi sitesinde tamirci kıyafetleriyle Erman İştahlı’nın objektifine poz veren Furkan Andıç, bu haliyle sosyal medyada James Dean’e benzetildi.

Saksafon merakı

Oyunculuk konusunda kendini sürekli geliştiren, “Kardeş Çocukları” dizisinin beğenilen oyuncusu Andıç, müziğin mesleğine olan katkısına değindi. Şan eğitimi aldığını ve saksafon derslerine başladığını anlattı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.