Beyaz Show, özel bir gösteriyle sevenleriyle buluştu

Ekranların fenomen programı Beyaz Show, özel bir gösteriyle sevenleriyle buluştu.

Haliç Kongre Merkezi’ne özel bir konsept ile seyircinin karşısına çıkan Beyazıt Öztürk, Hakan Altun, Koray Avcı, Merve Özbey, Enis Arıkan ve Jessica May gibi değerli isimleri sahnesinde ağırladı. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinlik, renkli anlara sahne oldu.

HALİÇ’TE DEV KORO!

Programın bir bölümünde Beyazıt Öztürk, Vakıfbank genel müdürü Mehmet Emin Özcan ve bankanın reklam yüzü Engin Altan Düzyatan’ı sahneye davet etti. Tam o esnada ünlü şovmen büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Seyirciler arasında yer alan Vakıfbank korosu ‘Gemilerde Talim Var’ şarkısını seslendirmeye başlayınca Beyazıt Öztürk, hem şaşırdı hem mutlu oldu. Sanatçıların ve Beyazıt Öztürk’ün de kendilerine eşlik etmesi ile Haliç’te bir anda 3000 kişilik dev bir koro oluştu.

YILDIZLAR KOROSU!

Hakan Altun, Koray Avcı ve Merve Özbey geçmişten bugüne en sevilen aşk şarkılarıyla duygu dolu anlar yaşatırken; ‘Erik Dalı’, Ankara’nın Bağları’ gibi şarkılarla da Haliç’i adeta salladı. Yaklaşık 3 saat süren etkinliğin sonunda Aşık Mahzuni Şerif’in ‘Zalım’ şarkısını seslendiren Koray Avcı’ya Hakan Altun ud, Merve Özbey, Enis Arıkan ve Jessica May ise vokalleri ile eşlik etti. Program Beyazıt Öztürk ve Merve Özbey’in ‘Bağdat’ düeti ile son buldu.

blank

HALİÇ’E ÖZEL TAŞLI HELYUM!

Bir Beyaz Show klasiği olan helyum gazı, Haliç Kongre Merkezi’ndeki etkinliğe özel olarak yurtdışından getirtildi ve tüple hortumun üzeri taşlarla kaplatıldı.

YAZ TURNESİ GELİYOR!

Etkinlik öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beyazıt Öztürk ‘Çok heyecanlı ve duygusal olduğunu, Beyaz Show’u çok özlediğini dile getirdi. ‘Önümüzdeki hafta Avrupa turnemiz var. Bir de ‘Yaz turnesi düşünüyoruz’ diyerek Beyaz Show sevenlerine de müjdeyi verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.