Fiyatı dudak uçuklattı! Oktay Kaynarca’nın saati servet değerinde!

Funda Arar, Malatya’da düzenlenen festival kapsamında sahne aldı. Malatyalı olan ünlü şarkıcıyı Oktay Kaynarca, Arar’ı dinlemeye gelenler arasında yerini aldı. Kaynarca’nın kolundaki saatin fyatı ise dudak uçuklattı.

Malatya’da 6 yıl aradan sonra 23’üncüsü düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali’nde Funda Arar da sahne aldı. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol oynayan ve Malatyalı olan Oktay Kaynarca da festivale katılanlar arasındaydı. Oyuncunun kolundaki 100 bin TL’lik saat ise herkesi şaşırttı.

blank

SAATİNİN PARASI DUDAK UÇUKLATTI

Ünlü oyuncu, Funda Arar’ın ricası üzerine sahneye çıkarak bir konuşma yaptı. Bu arada Bodrum’daki tatilini yarıda bırakıp festivale katılan Oktay Kaynarca’nın bileğindeki 110 bin TL değerindeki Yacht-Master II saati dikkat çekti.

Funda Arar – Oktay Kaynarca
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.