Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, el ele görüntü vererek ayrılık iddialarını yalanladı

Oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci sevgilisi Umur Evirgen, önceki gün Emirgan’da objektiflere yansıdı. Çift, el ele görüntü vererek ayrılık iddialarını yalanladı.

Uzun süredir aşk yaşayan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in, geçtiğimiz günlerde bilinmeyen bir sebeple uçakta büyük bir tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Çevredeki meraklı gözleri umursamayan çiftin, birbirlerine seslerini yükselterek sözlü kavgaya giriştiği belirtilmişti. Hatta güzel oyuncunun sevgilisine, “Bıktım senden, yeter artık” dediği öne sürülmüştü.

El ele görüntülendiler

Bu iddiaların ardından çift, önceki gün Emirgan’daki La Boom adlı mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. El ele görüntülenen aşıklar, ayrılık iddialarını adeta yalanladı. Daha sonra Umut Evirgen’i uğurlayan Büyüküstün, magazincilerin sorularını yanıtladı.

blank
Tuba Büyüküstün – Umut Evirgen

Oyuncu, İspanya tatili sonrası İstanbul’a geldiğini söyleyerek “Çok güzel geçti tatilimiz” dedi. Önümüzdeki sene için de dizi projelerinin olduğunu dile getiren Tuba Büyüküsütün, “Birkaç görüşme var ama şu an için net bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“Çok etkilendim”

Öte yandan son olarak Netflix’in 6 bölümlük belgeselinde boy gösteren oyuncu, “Dökü-drama denilen, hem belgesel hem drama içerikli bir şey çektik, gayet keyifli geçti. İyi bir şey olacağına inanıyorum. İstanbul’un fethi öncesi ve sonrası dönemini anlatan bir hikayede, Mara diye bir karakteri Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi olan bir rol üstlendim. Çok etkilendim. Tarihe ilgim de vardır, ama Mara’yı bilmiyordum ve gerçekten uzun zamandır ilk defa bu kadar bir karakterden etkilendim” şeklinde konuştu.

Fatma Girik’in kendisini veliahtı olarak açıkladığı sözler hatırlatılınca da, “Çok gurur verici bir şey. Çok duygulandım çok gurur duydum. Onları izleyerek büyüdük ve tabi ki onlardan böyle şeyler duyunca başka bir şey oluyor” dedi.

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen aşkı krizle devam ediyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.