Fi dizisinden izleyenlere sürpriz

“Ne istediğinize dikkat edin, gerçek olabilir.”

DİJİTAL TELEVİZYONDA HER ŞEY MÜMKÜN

Fi hayranları istedi, Serenay tweet attı; Fİ’nin yeni bölümü 2 hafta önceden yayına girecek!

Yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın yaptığı; Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’de yayınlanan ve büyük ilgi çeken Fİ dizisinin yeni bölümleri 19 Mayıs’ta yayına girecekti. Ancak sosyal medya hesaplarından yoğun mesaj yağmuruna tutan fan’ların isteği gerçekleşti ve Fİ’nin 7. Bölümü bu akşam yayına girecek.

İzleme alışkanlığıyla birlikte yayın anlayışı da değişiyor

Türkiye’nin yeni nesil online televizyonu puhutv’nin ilk orjinal içeriği Fİ, yayınlandığı ilk günden bu yana dijital alanda pek çok ilke imza attı. Her ayın belirli bir gününde üç bölüm birlikte yayına giren Fİ’nin yeni üç bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacaktı. Sosyal medyada puhutv ve Ay Yapım’ı mesaj yağmuruna tutan fan’ların yoğun isteği bu tarihi öne çekti.

Serenay yazdı, fan’lar rt’ledi

Bir hayranının “7. Bölüm yayınlansın artık” tweetinin ekran alıntısıyla “Yok mu bunun bir çaresi?” yazan Serenay Sarıkaya’nın tweet’ine hem puhutv’den hem dizinin ana sponsoru Vodafone’dan yanıt gecikmedi. Vodafone Türkiye’nin Twitter hesabından atılan sneak peek tweetine gelecek 1000 RT’nin ardından bölümün yayınlanacağı duyuruldu. Diziyi heyecanla bekleyen Fİ hayranları 1000 RT’yi yarım saat içerisinde buldu. Dizinin sürpriz yeni bölümünün ne zaman yayına gireceği resmi hesaplardan duyurulacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.