ŞOK! Murat Boz, İşte Benim Stilim’deki Bahar ile ihanet gecesine imza attı

Aslı Enver ile evlilik hazırlığı yapan Murat Boz‘un erkek erkeğe çıktığı eğlence gecesi olaylı bitti. İşte Benim Stilim‘deki Bahar Candan ile tanışan yakışıklı popçu geceyi onunla bitirdi.

Bu Bahar Murat’ı yaktı

Güneş gazetesinden Ahmet Döğen’in haberine göre Aslı Enver ile evlilik hazırlığı yapan Murat Boz‘un erkek erkeğe çıktığı eğlence gecesi olaylı bitti. İşte Benim Stilim‘deki Bahar ile tanışan yakışıklı popçu geceyi onunla bitirdi.

Oyuncu Aslı Enver ile bir buçuk yıldır aşk yaşayan Murat Boz herkesi şoke edecek bir ihanet gecesine imza attı. Aslı ile bir süredir aralarının açık olduğu konuşulan yakışıklı popçu önceki gece yakın arkadaşı Eser Yenenler ve bir kaç arkadaşı ile birlikte Emirgan’deki eğlence mekanı La Boom’a gitti.

Eser yenerler’in evi

Popçuya ilerleyen saatlerde ‘İşte Benim Stilim’ yarışması ile ünlenen Nihal-Bahar Candan kardeşler ve Özge Bitmez adlı sarışın arkadaşları eşlik etti. Mekanda hep birlikte eğlenen Murat Boz ve Eser Yenenler, gecenin ilerleyen saatlerinde ayrı ayrı çıkış yaptı. Lüks aracının koltuğuna geçen ve yanına Erdal isimli şoförünü alan Boz, “Gönder gelsin kardeşim” diyerek Eser Yenerler’e bağırdı. Kısa bir sahil turundan sonra soluğu Levazım’da alan popçu, Eser Yenenler’e ait olduğu öğrenilen eve girdi. Candan kardeşler ve Özge Bitmez’in de peşlerinden girdiği evde sabaha kadar hareketlilik vardı. Murat Boz’un şoförü Erdal ve 4 güvenlik görevlisinin sabaha kadar kapısında nöbet tuttuğu lüks villadan ilk çıkan isim Özge Bitmez oldu.

Saat 05.40’da çıktılar

Saat 05.40’da Candan kardeşler evden koşar adım çıktı. Flaşlar patlayınca yüzlerini gizlemeye çalışan iki kardeş, “Bunlar hala buradaymış, Allah kahretsin bizi nereden buldular?” diye bağırdı. Bir süre sonra güvenlik görevlilerinin “Murat beye gazetecilerin gittiğini söyledik, ancak çok panik yaptı” dedikleri duyuldu. Boz, gazetecilere görüntü vermemek için Eser Yenerler’in evinde kaldı. Uzun bir aradan sonra ilk kez erkek erkeğe eğlenmeye çıkan ve geceyi olaylı bitiren popçunun bu çapkınlığına Aslı Enver‘in ne tepki vereceği merak konusu oldu.

ASLI ENVER NE DİYECEK?

Tanıştıktan kısa süre sonra oyuncu Aslı Enver ile aşk yaşamaya başlayan Murat Boz, her defasında çok mutlu olduğunu dile getiriyordu. 1.5 yıldan fazla süredir birlikte olan ikilinin, yakın zamanda ise evlilik planları yaptığı iddiaları konuşulmaya başlamıştı. Aslı Enver dizi çekimleri için Bursa’da iken erkek arkadaşları ile gece gezmesine çıkan ve Murat Boz‘un, yaşanan olaylar sonrası nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

blank

İŞTE OLAY GECENİN KAHRAMANLARI… SABAHA KADAR BEKLEYEN GAZETECİLER VE MURAT BOZ’UN ARABASI…

Olayı görüntüleyen magazin gazetecileri sabaha karşı Eser Yenenler’in evinin önündeki Murat Boz’un arabasıyla hatıra fotoğrafı çekmeyi ihmal etmediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.