Fi dizisi Güney Kore’de yayına girmeye hazırlanıyor

Ay Yapım’ın ilk sezonu PuhuTV’de yayınlanan ve oldukça beğenilen dizisi, Eccho Rights’ın yaptığı anlaşmayla Kore televizyonunda yayınlanan ilk Türk dizisi de olacak.

Kadın izleyiciye yönelik içerik yayını yapan GTV kanalı kasım ayında diziyi yayınlamaya başlayacak ve kanal, dizinin 4K versiyonunu da izleyicilerin beğenisine sunacak. Eccho Rights ise şimdiden web sitesine diziyi tanıtıcı Korece içerik ekledi.

Dizinin ülkedeki yayını için anlaşma yapan Mint Media Group Fi’ye Korece dublaj yaparken tanınmış oyuncuları kullanacak. Şirketin CEO’su Lee Hak Rae, “Kore izleyicisi Türk dizilerine henüz aşina değil. O yüzden dublajlı versiyon Kore’de tanıtmak için mükemmel bir fırsat olacak,” şeklinde konuştu.

Eccho Rights’ın yöneticilerinden Fredrik af Nalmborg ise “Fi, kalitesi, süresi ve formatıyla Türk dizilerinin yeni piyasalara açılmasında önemli bir yeni yol oluşturuyor. Kore’den bir kanalla anlaşma yapmak büyük bir adım ve bu anlaşmayı takiben mükemmel dizileri daha fazla izleyiciye ulaştırmak için sabırsazlanıyoruz,” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.