Ferzan Özpetek yeni filmi “Şans Tanrıçası”nın çekimlerini Sicilya’da tamamladı

Çekimleri Roma ve Sicilya’da gerçekleştirilen, 28 Kasım’da İtalya’da, ardından da tüm dünyada vizyona girecek filme Vanity Fair Dergisi geniş yer verdi.

Filmin başrollerinde Stefano Accorsi ile Edoardo Leo yer alıyor. Serra Yılmaz’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı filmi için Özpetek, Vanity Fair dergisine verdiği röportajda; film fikrinin geçtiğimiz yıl kaybettiği abisi Asaf Özpetek’in hastalığı sırasında aklına geldiğini söyledi.

blank

Özpetek, “Asaf’ın eşi bir gün beni aradı ve Asaf iyi değil, bende iyi değilim. Bana bir şey olursa çocuklarım sana ve Simone’ye emanet” dedi. İkizler 13 yaşındalar ve şimdiden benden çok daha akıllılar. Ben tabi ki bize emanet diye cevap verdim ama kendinden emin iki çocuğa ebeveynlik yapma fikri beni korkuttu. Bu korkuyla da senaryo ortaya çıktı” diyor..

İsmini Roma’ya yakın bir kasabada bulunan Palestrina Tapınağı’ndan alan “Şans Tanrıçası”nın yapımcıları Tilde Corsi, Gianni Romoli ve Warner Bros Entertainment İtalya, Faros Film ve R&C Produzioni.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.