“Ferhat ile Şirin” daha başlamadan etkisini hissettirdi!

Merakla beklenen iddialı dizi “Ferhat ile Şirin” şimdiden heyecanı ikiye katladı…

Yapımını O3 Medya ile Artistanbul Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu, senaryosunu Savaş Korkmaz’ın kaleme aldığı Kadrosunda Cansu Dere, Tolga Sarıtaş, Leyla Tanlar, Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Işıl Yücesoy, Şehsuvar Aktaş, Emel Çölgeçen, Alican Barlas, Nihan Gür, Zeynep Özyağcılar, Serdar Akülger, Ecenaz Uçer, Durukan Çelikkaya, Melisa Değer gibi sevilen oyuncuların yer aldığı ‘Ferhat İle Şirin’i merakla bekleyen sosyal medyadaki kullanıcılar ilk bölümün yayın yolculuğuna başlamasına 48 saat kala ‘FerhatileŞirin CumaFoxta’ etiketiyle sosyal medyayı sallamayı başardılar. Yaklaşık 10 binden fazla tweetin atıldığı etikete dizinin resmi hesabının yanı sıra ‘Ferhat ile Şirin‘ karakterlerini canlandıracak olan Tolga Sarıtaş ile Leyla Tanlar’da etiketi paylaşarak hem etiketin duyulmasında yardımcı oldular hem de kendilerinin de diziyi heyecanla beklediklerini sevenleriyle paylaşmış oldular.

Ferhat ile Şirin dizisinin ilk bölüm tanıtımı yayınlandı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.