“Güzel Günler” SHOW TV’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor

Show TV’nin yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği yeni dizi ‘Güzel Günler’, 6 Kasım Pazar akşamı 20.00’de SHOW TV’de yayınlanacak ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlıyor.

YouTube video

‘Canım Ailem’ ve ‘Aramızda Kalsın’ gibi televizyon tarihine damgasını vurmuş, hafızalarda yer etmiş dizilerin yazarı ve yapımcısının imzasını taşıyan ‘Güzel Günler’ usta oyuncularla genç yıldızları bir araya getiren zengin kadrosuyla da her yaştan izleyici kendine çekecek.

‘Güzel Günler’in oyuncu kadrosunda Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler, Seray Gözler, Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse yer alıyor.

blank

‘Güzel Günler’in yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken, dizinin senaryosu Selin Tunç imzası taşıyor.

‘Güzel Günler’ 1. bölüm:

Selma (Leyla Tanlar) bütün çıkar yolların tükendiği bir anda ona kalan mirası alabilmek için Van’dan İstanbul’a gelir. Mirası alabilmek için tek şart, eski nişanlısı Mihran’ı (Burak Dakak) bulmaktır. Ancak Selma ve Mihran, Selma’nın suçlandığı büyük bir yangından sonra ayrılmış, aradaki bütün köprüler atılmıştır.

Çocukluk aşkının peşindeki Selma, İstanbul’da Mihran’ın kuzeni Atakan (Olgun Toker) ve Altan’a (Zeynep Çamcı) ulaşır. Bu sırada Mihran’ın annesi Saliha (Seray Gözler), teyzesi Kıymet (Binnur Kaya), teyze kızı Füsun (Ecem Toker) büyük bir heyecanla Mihran’ın nişanı için son hazırlıkları tamamlamaktadır. Selma’nın geldiği öğrenilince kıyamet kopar. Nişan gecesi herkesi hem üzecek, hem şaşırtacak, hem de güldürecek olaylar beklemektedir.

‘Güzel Günler’ ilk bölümüyle 6 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

GÜZEL GÜNLER KÜNYE

Yapımcı : TMC Film / Erol Avcı

Yönetmen : Osman Taşçı

Senaryo : Selin Tunç

Müzik : Gürsel Çelik & Aslı Demirer

İdari Yapımcı : Güzide Balcı

Oyuncular : Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran) ve Yıldıray Şahinler (Hakim), Seray Gözler (Saliha), Orkuncan İzan (Feyyaz), Duygu Köse (Leylim) , Oya İloğulları (Alya), Dora Dalgıç (Ayşim), Enginay Gültekin (Dilşat) ve Edip Saner (Çetin)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.