Ferhat Göçer: Benim derdimi anca robotlar çeker

Türk müziğinin başarılı sanatçılarından Ferhat Göçer, yapay zeka tabanlı analizlerin kendisi hakkında Türkiye’nin en iyi 10 erkek şarkıcısı arasında yer aldığını belirten haberle ilgili esprili bir yorumda bulundu.

Ferhat Göçer paylaşımında şu ifadeleri kullandı; ‘’Benim derdimi anca robotlar çeker… Organik zeka bu tempoya dayanamaz… Ancak yapay zeka katlanır…’’

Müziğe olan derin tutkusu ve sahnedeki enerjisi ile sadece Türkiye’de değil uluslararası arenada da sahnelerin aranan isimleri arasında yer alan Göçer, yapay zekâya göre de Türkiye’nin en iyi erkek sesleri arasında gösterildi. Liste, Barış Manço ile başlarken onu sırasıyla Orhan Gencebay, Tarkan, Kenan Doğulu, Teoman, MFÖ’den Fuat Güner, Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses ve Serdar Ortaç takip etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.