Fenerbahçe, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Süper Lig’in 22. haftasında Kadıköy’de Çaykur Rizespor’u ağırlayan Fenerbahçe maçı 1-0 kazandı. Sarı lacivertli ekip bu sonuçlar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Süper Lig’in 22. haftasında Çaykur Rizespor’u yenen Fenerbahçe maç fazlasıyla lider oldu.

Fenerbahçe, galibiyeti getiren golü 45. dakikada Enner Valencia’nın kullandığı serbest vuruşla buldu. Ekvatorlu forvetin serbest vuruşunda top önce direğe çarpıp sonra kaleciye çarpıp ağlarla buluştu. Karşılaşmanın 85. dakikasında Çaykur Rizespor’da Fabricio Baiano ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Bu galibiyetle puanını 44’e çıkaran sarı lacivertliler, maç fazlasıyla liderliğe yükselti. Bu sezon ligde 8. mağlubiyetini alan Karadeniz ekibi ise 25 puanda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.