Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna kattı

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir’in milli futbolcusu İrfan Can Kahveci’yi kadrosuna kattı.

Süper Lig’de transferin en gözde ismi İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe Kulübü Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Sarı lacivertliler bu transfer için Başakşehir’e Deniz Türüç+Tolga Ciğerci ve 7 milyon Euro ödeyecek.

İrfan Can Kahveci’nin sonraki satışından da Başakşehir’e yüzde 20’lik pay ödenecek.

İmzayı atan ve sarı lacivertli formayı giyen İrfan Can Kahveci son günlerde sosyal medyada çok popüler olan ‘kahve’ fincanı ile poz verdi.

‘BABAMIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİM’

Emre Belözoğlu ile birlikte Fenerbahçe TV’de canlı yayına katılan İrfan Can Kahveci şu ifadeleri kullandı:

”Çok heyecanlıyım. Gururluyum. Babamın hayalini gerçekleştirdim. Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey’e teşekkürler. Babamın hayallerini gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Efsane çubuklu formamızın hakkını vereceğim şampiyonluklarla. Taraftarlar beni sabırsızlıkla beklesin.” Transferin ardından konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da şu ifadeleri kullandı: ”Eski takım arkadaşı, bir ağabeyi olarak başarılar diliyorum. İrfan Can’ın tüm ailesi, kız arkadaşı Fenerbahçelidir. Bu transferin kahramanı başkanımız Ali Koç’tur. Camiamızın ayakta kalmasının sebebi Ali Koç’tur. Her transferde başroldür. Olmasa başaramazdık.”

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1355967502594043905?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1355967502594043905%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.karar.com%2Firfan-can-fenerbahcede-1603736

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.