Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğlu Karan’a teklif yağıyor

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğlu Karan bebeğin ilk fotoğrafı sosyal medyaya damga vurmuştu. Magazin dünyasının en çok konuştuğu bebeklerden biri olan Karan’a rekor bir teklif geldi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, oğulları Karan’ı geçtiğimiz nisan ayında kucaklarına almışlardı. Doğmadan adına Instagram hesabı bile açılan Karan bebeğin geçtiğimiz günlerde ilk kareleri de sosyal medyada paylaşıldı. Rekor beğeni alan Karan Özçivit’e son olarak rekor bir de teklif geldi.

blank

İkinci Sayfa’nın haberine göre, firmaların peşine düştüğü Karan bebeğe, yabancı bir oyuncak firması 1 milyonluk reklam filmi teklifinde bulundu. Ayrıca Karan’ın hesabında yapılacak bir paylaşım için 50 bin TL, hikaye için de 15 bin TL teklif edildiği iddia edildi.

Ancak Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in tekliflere sıcak bakmadığı belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.