Özcan Deniz’in yeğeni ehliyetsiz lüks arabasıyla otobanda şov yaptı

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in 16 yaşındaki yeğeni, lüks arabasıyla otobanda şov yaptı. 250 km hızla otobanda hız denemesi yapan genç bu anları sosyal medyadan paylaştı.

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’in kardeşi Ercan Deniz’in 16 yaşındaki oğlu D. Deniz sosyal medya hesabından lüks araçla hız denemesi yaptığı anların videosunu paylaştı.

İBRE 250’Yİ GÖSTERDİ

16 yaşındaki D. Deniz’in soysal medya hesabından ilk olarak lüks araçların bulunduğu garajı paylaştı. D. Deniz ardından o otomobillerden birine binerek yola çıktı. D. Deniz lüks otomobilde ibrenin 250’yi bulduğu anlarda sevinç çığlıkları attı. Özcan Deniz ise menajerliğini yapan kardeşi Ercan Deniz’in oğlunun yaptığı hız denemesi için herhangi bir açıklama yapmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.