Fahriye Evcen oğlu Karan ile Volkan Konak konserini izledi

Soğuk nedeni ile ağzından çıkan buharı seyirciye karşı saygısızlık olarak niteleyen Volkan Konak arada buz yiyerek ağzından çıkan buharı engellemeye çalıştı…

Sonbaharın soğuk günlerinin hissedildiği bu günlerde, İstanbul’un ilk açık hava kültür ve sanat merkezi “Yeni Bir Yaşam” YBY’de sezonun son konserinde Volkan Konak rüzgarı esti.

Konserine gösterilen ilgiden çok memun olduğunu her fırsatta söyleyen Konak, Şair Sabahattin Ali’den uzun uzun bahsettikten sonra “göklerde kartal gibiydim” şarkısını binlerce izleyeni ile birlikte söyledi..

blank

Volkan Konak’ı izlemeye gelenler arasında Fahriye Evcen ve oğlu Karan Özçivit’te vardı. Soğuk havaya rağmen yakın dostları ve oğlu ile Kent Orman’a gelen Fahriye Evcen soğuk hava nedeni ile konserden erken ayrılmak zorunda kaldı.

Yemyeşil bir alanda doğa ile baş başa dolunay ve yıldızların altında gerçekleşen konserlerde, Volkan Konak hayranları şarkıları sanatçı ile birlikte söyledi, bol bol dans ettiler.

Volkan Konak konserinin son bölümünde, 29 Ekim Cumhuriyet bayramından bahsettikten sonra önce Zeybek, arkasından İzmir Marşı ve Arkara’nın taşına bak türküleri ile programını bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.