Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’ten ayrılık iddialarına fotoğraflı cevap

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hakkında evliliklerinde kriz yaşadıkları yönünde haberler sıklıkla çıkmaya başladı. İkinci çocuklarına hamile olan Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit’ten, haklarında çıkan bu kriz haberlerine fotoğraflı cevap geldi. Çift, paylaştıkları fotoğrafla adeta kıskananlar çatlasın dedi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit 2017 yılında evlenmiş ve magazinin en gözde çiftlerinden oluvermişlerdi. Çalıkuşu romanından uyarlanan Çalıkuşu dizisinin setinde tanışan çiftin, Karan adında bir de oğulları bulunuyor. Tam 5 yıldır evli olan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hakkında, hayranlarını üzen bir iddia ortaya atıldı. Çiftin evliliklerinde kriz yaşamaya başladıkları öne sürüldü.

İddiaya göre; Fahriye Evcen koronavirüs hastalığı sebebi ile gergin bir dönem geçirdi ve bu dönemde eşi ile tartışma yaşadı. Yine iddiaya göre olaya kayınvalidesi de dahil olunca Evcen iyice sinirlendi evlerini terk etti.

Instagram hesabından fotoğraf paylaşan Burak Özçivit, “Artık saçmalamayın! Bizi rahat bırakın. Herkese sevgiler” yazdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.