Cengiz Ünder ile Aleyna Kalaycıoğlu, aşkı olay oldu

Cengiz Ünder ile Aleyna Kalaycıoğlu, aşk haberleri ile gündeme geldiler. Fransa takımı Marsilya’da forma terleten Cengiz Ünder ile Survivor sayesinde tanınan Aleyna Kalaycıoğlu’nun aşk iddialarını belgeleyen, tatilden gelen fotoğraf oldu.

Milli futbolcu Cengiz Ünder, şimdilerde Marsilya takımında forma giyiyor. Survivor’da yarışmacı olarak yer alan Aleyna Kalaycıoğlu, milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşamaya başladığı haberleri ile gündeme gelmeye başladı. Çiftin aşk yaşamaya başladıkları, tatilden gelen bir fotoğraf karesi ile belgelendi. Bu fotoğraf karesi hakkında Aleyna Kalaycıoğlu da Cengiz Ünder de sessiz kalmayı tercih ettiler.

blank

Öte yandan Aleyna Kalaycıoğlu şu sıralar Marsilya’da tatil yapıyor. Ünlü isim tatilde çekilmiş fotoğraflarını, sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.