Esra Özmen çok yakında bomba gibi bir arabeskle yeniden geliyor!

Yıllar önce “Sev Yeter” şarkısıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran Esra Özmen çok yakında bomba gibi bir arabeskle yeniden geliyor!

Son yıllarda hep hareketli şarkılarıyla müzikseverleriyle buluşan Özmen; “Arabesk, bizim ruhumuzda, her anımızda var aslında, ama uzun zamandır bu kadar heyecanlandığım bir eser olmamıştı, belki de o yüzden “Sev Yeter”den sonra bu kadar iddialı bir arabesk okumadım. Şimdi çok heyecanlıyım ve şarkının dinleyenlerle buluşacağı günü iple çekiyorum” dedi.
Sahne ve konser yoğunluğunun yanı sıra stüdyo çalışmalarına da ara vermeden devam eden, yeni teklisinin klip sürecinde olan Özmen’in sürpriz eseri çok yakında yayında…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.