Mehmet Ali Erbil’le ilgili kardeşinden açıklama!

Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Mehmet Ali Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil, ağabeyinin sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil rahatsızlanmış ve ambulansla Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Mehmet Ali Erbil’in doktor kız kardeşi Yeşim Erbil, ağabeyinin sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Bu hafta tedavisinde rutin serum haftasıydı. Onun öncesinde bir atak geçirmiş ama şimdi durumu iyi, hastaneden çıktı. Mustafa Abim gitti yanına. Kıbrıs’ta yoruldu sanırım, o yüzden böyle bir atak geçirmiş olabilir. Serumları götürüldü, orada takılacak. Şu anda herhangi bir sorun yok.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.