Eşine Sürpriz Doğum Günü

İş adamı Barış Baran Aras’ın zarif eşi Elif İnci Aras yeni yaşını yakın dostlarıyla birlikte Bodrum Türkbükü’nde kutladı.

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Elif İnci Aras eşi ve çocuklarıyla Bodrum tatiline devam ediyor. Yoğun iş temposunda çalışan Baran Aras İstanbul’dan eşinin doğum günü için geldiği Bodrum’da eşine sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Elif hanımın yakın dostlarının davetli olduğu bu özel gece Türkbükü By Balıkçı Restoranda yenilen akşam yemeğiyle başladı. Yemek sonunda doğum günü pastasını dostlarıyla birlikte üfleyen Elif hanım bu özel gece için eşine teşekkür etti. Pasta kesimi sonrası Bodrum Türkbükü’nün gözde mekanlarından My Cabaret’e geçerek Cenk Eren’in canlı performansıyla gecenin geç saatlerine kadar eğlendiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.