Erman Toroğlu’nun yeni imajı sosyal medyada gündem oldu!

Kendisinden 34 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenen ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor’da katıldığı son yayındaki imajıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Erman Toroğlu’nun imajındaki değişim, kullanıcılar tarafından hem beğenildi hem de eleştirildi.

A Spor adlı spor kanalında futbol yorumculuğu yapan eski hakemlerden Erman Toroğlu, katıldığı son yayındaki imajı ile gündem oldu. Küpe takmaya başlayan Erman Toroğlu, sosyal medyada yeni imajı ile hem beğenildi hem de eleştiri aldı.

73 yaşındaki Erman Toroğlu, kendisinden 34 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenmişti. Trabzonspor’un maçını değerlendirirken yayına küpesi ile çıkan Erman Toroğlu, bu yeni imajı ile sosyal medyayı da ikiye bölmüş oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.