Erman Toroğlu Cihangir’de çapkınlık turunda yakalandı

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu (72), önceki akşam Cihangir sokaklarında kendisinden yaşça küçük bir kadın arkadaşıyla el ele yürürken görüntülendi.

Şimdilerde futbol yorumculuğu ve spor yazarlığı yapan yapan eski futbolcu ve eski hakem Erman Toroğlu, geçtiğimiz gün Cihangir‘de objektiflere takıldı.

Erman Toroğlu fotoğraflarının çekildiğinden habersiz yürürken, elini tuttuğu arkadaşının ise görüntülendiklerini fark edince eski hakemin elini bırakması dikkat çekti.

Gizemli kadın, saniyeler önce el ele yürüdüğü Erman Toroğlu’nu hiç tanımıyormuş gibi yolun karşı tarafına geçerek, tek başına yürümeye başladı.

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?

Erman Toroğlu, futbol hayatına profesyonel olarak sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı Ankaragücü‘nde devam etti.

30 yaşında futbolculuğu bırakan, 1984 yılında ise hakemlik görevine başlayan Toroğlu, 1989’da FIFA kokartı takarken, 1993’te yeşil sahalara veda etti.

Lise yıllarında tanışıp 1974’te evlendiği Şükran Toroğlu‘ndan 2011’de ayrıldı, Kasım 2017’de anlaşmalı olarak boşandı.

Erman Toroğlu’nun bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.