Erkan Petekkaya: Sanatçı olmaya çalışıyorum

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği destekleriyle düzenlenen “9. Malatya Uluslararası Film Festivali” görkemli bir törenle açılış yaptı.

Oyuncu Erkan Petekkaya da Malatya Film Festivali’ne teşekkür ederek; “Bizi çok güzel karşıladılar burada. Malatya bir marka şehir, bu markanın bütün dünyaya tanıtılması için bu tür festivallerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ben kendi adıma çok teşekkür ederim. Hangi şehrimizde böyle görev düşerse her zaman buradayız. Bu tür festivalleri çok seviyorum, sanata yapılmış veya yapılacak olan her türlü girişime hayranım çünkü bende bir sanatçıyım. Daha doğrusu sanatçı olmaya çalışıyorum” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.