Erhan Yazıcıoğlu’ndan Bülent Ersoy itirafı! İki misli para istedim!

Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programına konuk olan Erhan Yazıcıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy’a bir filmde dublaj yaptığını açıklayan Erhan Yazıcıoğlu, “İki misli para istedim” dedi.

Usta sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan programının konuğu oldu. 70 yaşındaki ünlü sanatçı Erhan Yazıcıoğlu, hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Dublaj sanatçılığını da yapmış olan oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, Bülent Ersoy’u filmlerinde kendisinin seslendirdiğini açıkladı.

Yazıcıoğlu, şunları söyledi: “İlk filmini ben konuştum. Necip Sarıcıoğlu vardı, aradı ‘Bülent Ersoy bir film yaptı, senin konuşmanı istiyoruz ama sesini duymak istiyor’ dedi. Sohbet ettik, ‘Şereflendirir misiniz beni o sesinizle?’ dedi. İki misli para istedim. Bülent Ersoy’dan daha fazla parayla onu konuştum. İkinci filminde de ben konuştum. Üçüncü filmini anlaşamadık, Güner Ümit konuşmuştu.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.