Kaan Urgancıoğlu’ndan olay Yargı itirafı!

Kanal D’de ekrana getirilen Yargı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler’de görüntülendi. Yargı dizisi hakkında açıklamalarda bulunan Kaan Urgancıoğlu, “Senaryoyu okuyunca bu kadar da olmaz diyorum” şeklinde konuştu.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Kaan Urgancıoğlu şimdilerde Yargı dizisinde Pınar Deniz ile başrolleri paylaşıyor. Önceki gün Etiler’de objektiflere yansıyan Kaan Urgancıoğlu, basın mensupları ile sohbet etti.

“SENARYOYU OKUYUNCA BU KADAR DA OLMAZ DİYORUM”

Dizi hakkında konuşan ünlü oyuncu, “Ben de senaryoyu okuyunca, bu kadar da olmaz diyorum. Hatta 3-4 kare tekrar okuyorum, Sema’nın (Ergenekon) ellerine sağlık her bölüm bizde seyirci de merak halinde oluyor.” dedi.

Kaan Urgancıoğlu, “Bayram ve yaz tatili planları yapıldı mı?” sorusuna da “Yazın bir proje gelmezse dinlenmek istiyorum, ailemin yanında olacağım. Bayramda herkes bir yere gidecek, İstanbul boş kalacak. Ben de boş kalan İstanbul’un tadını çıkartmak istiyorum.” yanıtını verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.