Engin Akyürek, Cansu Dere hakkında ilk kez konuştu

Cansu Dere ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Engin Akyürek ilk kez konuştu.

Engin Akyürek ile Cansu Dere arasında aşk dedikoduları çıkmış ikilinin gözlerden uzak mekanlarda buluştuğu iddia edilmişti. Hatta birlikte yurt dışına tatile de gidecekleri konuşulmuştu.

CANSU DERE YALANLAMIŞTI!

Aşk haberleri ilk olarak Cansu Dere’ye sorulmuş, güzel oyuncu Öyle bir şey yok. Suadiye’de buluşuyormuşuz. Olsa zaten görüntülersiniz” cevabını vermişti.

BU KEZ ENGİN AKYÜREK AÇIKLADI!

Engin Akyürek, 23 Mart’ta vizyona girecek olan “Çocuklar Sana Emanet” filmi için basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni filmini anlatan Engin Akyürek basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Magazin D’ye de özel röportaj veren ünlü oyuncuya Cansu Dere ile hakkında çıkan aşk iddiaları soruldu. Akyürek bu soruya ” Tek bir şey söyleyebilirim. Doğru değil” sözleriyle cevap verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=idQ7f_dvbnA

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.