Emre Aşık’tan boşanan Yağmur Sarnıç, hayatının şokunu yaşadı!

Boşandığı eşi Emre Aşık’tan hafta sonu izni için çocuklarını alan Yağmur Sarnıç hayatının şokunu yaşadı. Kızı Elvin’deki morlukları gören Sarnıç’ın ilk işi şikayet tutanağı hazırlatmak oldu. Genç kadın yaraların neden kaynaklandığının tespiti için hastanenin yolunu tuttu. Sarnıç daha önce Aşık’ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Eski futbolcu Emre Aşık, eski eşi Yağmur Sarnıç’tan geçtiğimiz haftalarda icra yoluyla çocuklarını almış, Sarnıç’tan çocukların alınma görüntüleri gündem olmuştu.

Hafta sonu izni için çocuklarını almaya giden genç kadın, iki çocuğunu görünce büyük mutluluk yaşadı. Görülmeye değer görüntülerde Sarnıç, 3 yaşındaki kızı Elvin’nin yüzünde yara olduğunu fark etti. Hayatının şokunu yaşayan Sarnıç, çocuğunu alır almaz şikayet tutanağı hazırlattı.

Çocuğuna ‘sana ne oldu’ diye soran Sarnıç, ‘düştüm’ yanıtını almasına rağmen ikna olmadı. Genç kadın Arnavutköy Devlet Hastanesi’ne giderek 3 yaşındaki kızı Elvin’in yüzündeki yaraların neden kaynaklandığının tespit edilmesini istedi ve sağlık raporu aldı.

‘EMRE AŞIK ŞİDDET UYGULUYOR’ İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde bir TV programına katılan Sarnıç, “Dün kızımın videosunu göndermişler eli yüzü yara içindeydi” diyerek Emre Aşık’ın çocuğuna şiddet uyguladığını iddia etmişti.

Skandal anne Yağmur Aşık hakkındaki iddialar bitmiyor!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.