Skandal anne Yağmur Aşık hakkındaki iddialar bitmiyor!

Beyaz Magazin’in ortaya çıkarttığı skandal olayda flaş gelişme!

Emre Aşık’ın velayet davası açarak icra yoluyla 2 çocuğunu aldığı skandal anne Yağmur Aşık hakkındaki iddialar bitmiyor. Ünlü çiftin oğulları Erol Aşık’ın okul müdürü Beyaz Magazin’e Yağmur Aşık tarafından tehdit edildiğini ve Yağmur Aşık’ın iyi bir anne olmadığını çocuklarını dövdüğünü, Erol Aşık’ın okula bir gün baltayla geldiğini ve psikolojisinin bozuk olduğunu söylemişti.

YAĞMUR AŞIK HAKKINDAKİ SKANDAL İDDİALAR ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ.

Yağmur Aşık’ın arkadaşı görgü tanığı A. D. Beyaz Magazin canlı yayınında yaşananları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. A. D.: ‘’Bildiklerimi anlatacağımdan korkuyordu, ölümle tehdit etti beni.Yağmur Aşık bana Emre Aşık’ın dadının kızıyla aşk yaşadığını söyledi. Hatta dadıyı öldüresiye dövdü. Annesi de evdeydi o sırada. Yağmur Aşık dadıya işkence etti. Artık Emre Aşık’ın psikolojisi bozulmuştu. Yağmur Aşık zorla dadının telefonunu elinden aldı ve galerisini kendi telefonuna yükleyerek tehdit etti.Yağmur Aşık çocuklarının nafakasını yemek istiyor bu yüzden şov yapıyor. Yağmur Aşık ‘’ben hapse girersem Emre Aşık ölmesin sürünsün’’ dedi.

Görgü tanığı A. D. kan donduran açıklamalarına canlı yayında bir yenisi daha eklendi.

Yağmur Aşık’ın A. D. tehdit ve küfür içerikli gönderdiği ses kaydı Beyaz Magazin canlı yayına damga vurdu.

EMRE AŞIĞIN AVUKATI BEYAZ MAGAZİN’E KONUŞTU!

‘’A. D. açıklamaları karşısında şoke oldum A. D. açıklamalarını savcılığa taşıyacağız. Öte yandan A. D. çocuklar evdeyken Yağmur Aşık iki gün eve gelmiyordu.’’

A. D. ‘‘ Bana bir şey olursa sorumlusu Yağmur Sarnıç Aşık’tır’’.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.