Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç’ın çekişmeli boşanma davasında karar çıktı

Uzun süredir devam eden Yağmur Sarnıç ve Emre Aşık’ın çekişmeli boşanma davası sonuçlandı. Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç boşandı. Mahkeme çocukların velayetini baba Emre Aşık’a verdi.

Gündemden düşmeyen boşanma davasında mahkeme tarafların boşanmasına karar verdi. Üç çocuğun velayet baba Emre Aşık’a verildi. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Emre Aşık, “Artık çocuklarımla yeni hayatım beni bekliyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Emre Aşık’tan olan 3 çocuğunun velayetini onlara şiddet uyguladığı gerekçesiyle kaybeden Yağmur Sarnıç’ın, yeni sevgilisinden hamile olduğu iddia edildi.

NE OLMUŞTU?

Eski futbolcu Emre Aşık’ın 8 yıllık eşi Yağmur Aşık, mahkemeye sunduğu dilekçe ile anlaşmalı olarak boşanmaktan vazgeçtiğini belirterek karşı boşanma davası açmıştı. 3 çocuk annesi Yağmur Aşık, boşanmalarına ayrı yaşadığı eşinin ailesi ile 3’üncü bir kişinin neden olduğunu ileri sürmüştü.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.