Emmy Ödülleri, New York’ta dağıtıldı

46. düzenlenen ve televizyonculuk sektörünün en prestijli ödüllerden biri kabul edilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York’ta dağıtıldı.

Bu yıl 46’ncısı düzenlenen ve televizyonculuk sektöründe en prestijli ödüllerden biri kabul edilen Uluslararası Emmy Ödülleri sahiplerini buldu. Finale kalan Türk yapımları ve oyuncular, gecede ödül alamasa da kırmızı halıda hem yabancı basından hem de katılımcılardan büyük ilgi topladı. ‘En İyi Erkek Oyuncu’ kategorisinde aday gösterilen ‘Söz’ dizisi oyuncusu Tolga Sarıtaş, ödülünü Danimarkalı oyuncu Lars Mikkelsen’e kaptırdı. Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı “Cesur ve Güzel” projesiyle “En İyi Dizi” kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün’ün ödülüne ise Portekiz yapımı Ouro Verde’ sahip oldu.

blank

Geceye Türk imzası

Tuba Büyüküstün (Cesur ve Güzel) ile Tolga Sarıtaş (Söz) da rol aldıkları dizilerle ödül töreninde Türkiye’yi temsil etti. İkiliye basının ilgisi yoğun oldu. Büyüküstün, “Burada olmak yeterli” derken Sarıtaş ise “Türkiye’yi temsil etmek güzel bir duygu” sözleriyle heyecanı aktardı.

Törenin kazananları

En İyi Komedi Dizisi: kategorisinde İsrail yapımı Nevsu Emmy Ödülü’nü kazandı.

En İyi Belgesel: Goodbye Aleppo,

En İyi Program: El Vato’nun 2. sezonu

Senaryosuz Eğlence Programı: Did You Get The Message

En İyi Kısa Dizi: Una Historia Necesaria

En İyi TV Film ya da Mini Dizi: Man in an Orange Shirt

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.