Elon Musk, Mark Zuckerberg’i kafes dövüşüne davet etti! Dövüş ne zaman

Sosyal medyanın patronları Musk ve Zuckerberg’den gündem yaratan sözler geldi. Elon Musk, Mark Zuckerberg’i kafes dövüşüne davet etti. Zuckerberg ise teklifi kabul ederek, ‘Bana konum gönder’ dedi.

Dünyanın en ünlü teknoloji milyarderlerinden ikisi, Elon Musk ve Mark Zuckerberg, kafes dövüşünde karşı karşıya gelecek. Birkaç gündür tartışma konusu olan kavganın espri olduğu düşünülüyordu.

Musk, sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter’da, Zuckerberg ile “kafes dövüşüne hazır olduğunu” belirten bir paylaşım yaptı.

‘BANA KONUM GÖNDER’ DİYEREK CEVAPLADI
Facebook ve Instagram’ın ana şirketi Meta’nın sahibi Zuckerberg daha sonra Musk’ın tweetinin ekran görüntüsünü “Bana konum gönder” mesajıyla paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.